Om mig
Klienters berättelser

Klienter berättar


”Jag kan verkligen rekommendera Gunilla. Jag kom dit med svår värk från min fibromyalgi och ångest som man får av långvarig smärta.
Bara man kommer in till Gunilla blir man lugn. Hon är kvinnan med de Helande händerna”

Marie


”Det första man känner när man kommer till Gunilla är Trygghet. Efter samtal och behandling kände jag mig bättre redan efter första gångerna.
Tur att du finns”

Ida


”Hos Gunilla blir man mött med värme och stor omtanke.Med sitt engagemang och enkla sätt att förklara på får man bra verktyg att ta med sig att arbeta med. Det har hjälpt mig att förstå varför jag reagerar som jag gör i olika situationer och att bättre kunna hantera dessa. Gunilla delar också med sig av sina egna erfarenheter.
Atmosfären hos Gunilla är varm och trygg, man får stillhet och ro i hela kroppen, man är här och nu”

Åsa


”Samtalen med Gunilla har fått mig att inse hur mycket min bakgrund påverkat mig, men med hennes hjälp har jag också skapat förutsättningar för hur jag vill hantera det i framtiden. Utan Gunillas stöd hade mitt liv sett väldigt annorlunda ut.
Med Gunillas hjälp har jag lärt mig att händelser, positiva eller negativa, kan ses som erfarenheter men att jag nu har alternativ för hur jag vill agera nästa gång jag hamnar i liknande situationer. Genom hennes mjuka frågor lärde jag mig att ifrågasätta olika saker, förstå och acceptera min historia och se vilka erfarenheter det har gett mig, hur det har format mig, med styrkor och svagheter, till den jag är idag.
Tack vare Gunilla har jag insett värdet av att ta professionell hjälp, oavsett om man är i kris eller bara vill ta ytterligare ett steg i sin personliga utveckling! ”

Monica